Keukensolden

Nieuwe keuken plaatsen?

Ben je nog steeds opzoek naar een nieuwe keuken? Bij Angora keukens kan je tijdens de gehele maand augustus nog steeds genieten van een geweldige actie. Wacht dus niet langer en geniet van deze tijdelijke korting. Zet de zomer verder in met uw splinternieuwe keuken.

Keuken kortingen

Bij Angora Keukens vieren we de zomer met een grote korting op alle nieuwe keukens. Geniet tijdens de maand augustus nog steeds van onze zomeractie met 60% totale korting op nieuwe keukens.

Angora Keukens

Wij plaatsen jouw ideale droomkeuken voor een prijs binnen je budget. Onze experts gaan aan de slag met het realiseren van een keuken die perfect bij je past en antwoordt aan al jouw noden. Een budgetkeuken of eerder een keuken volledig op maat? Kom langs en zie hoe jouw droomkeuken tot leven wordt gebracht!

Gratis 3D keuken tekening

Geniet naast onze tijdelijke actie ook nog eens van onze gratis keukenvoordelen!

-Opmeting van je keuken
-3D-tekening van je droomkeuken
-Vakkundige plaatsing en installatie
-De beste prijs-kwaliteitsverhouding

Grijp deze keukenactie

Is je oude keuken al een tijdje aan vernieuwing toe? Stel je droomkeuken niet langer uit en geniet van onze zomeraanbieding: 60% totale korting op je nieuwe keuken.

Wees er op tijd zodat je deze tijdelijke deal niet misloopt! Vul het formulier in: https://angorakeukens.be/zomersolden-2022/