Tevreden klanten

Lees hier de reviews van onze klanten.

Van keukens tot ramen en maatwerk interieur. Bij Angora moet je zijn als je geld wilt besparen op de (ver)bouw(ing).

Reviews bekijkenKeukenprijs berekenen
Caumermolen Heerlen
"Ik heb een prachtige keuken gekocht bij Berkan Özden. Hij heeft mij goed geholpen met de indeling, mooi overzichtelijk met zijn 3D-programma. De keuken bestaat uit een kookeiland met spoelbak, kookplaat en een vaatwasser. Daarachter staat een mooie kastenwand met een oven en een koelkast. Alles is in één dag perfect opgebouwd en geïnstalleerd. Een paar weken later kwam het granieten werkblad en dat maakte het kookeiland af."
Stefaan De Ridder
"Tevreden klant. We benodigden slechts enkele kastjes en een spoelbak en we werden voortgeholpen alsof we een grote nieuwe keuken bestelden. Alles verliep zoals overeengekomen. De installateur was vriendelijk en legde alles goed uit. Al het afval werd mooi gesorteerd achtergelaten. De afwerking is heel mooi. Er werd proper gewerkt."
Witte hoogglans keuken met veel lades
Mario Baptist
"Voor deze firma schieten woorden te kort, zo vriendelijk en behulpzaam NOOIT meegemaakt. Ik geef toe dat ik niet van de gemakkelijkste ben maar bij mijn keuken geef ik 10 op 10. Ik ben sprakeloos. Deze mensen doen hun werk met hart en ziel, ga zo door mannen jullie zijn echt toppers."
Jess Georgia HG
"Vandaag is onze keuken geplaatst en we zijn er zeer blij mee! Zeer mooie keuken, goed materiaal  , goede service en top personeel! 👌 👏"
Yasmin Ilgin
"Top service!!! Je wordt super geholpen door de raad die ze geven! Keuken besteld, op 4 weken geleverd! Super kwaliteit van kasten.  Werkmannen die de keuken plaatsten super vriendelijk! Er wordt zeker rekening gehouden met de behoefte van de klant! Aanraders!"
Emine Durmaz
"Mooie keuken gekocht helemaal naar onze zin. Wij zijn zeer tevreden over Angora Keukens en wel hierom: Super service, en zeer vriendelijk medewerkers, kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend. We werden zeer vriendelijk te woord gestaan door Mr. İsrafil “de eigenaar” en voelden ons geen moment onder druk gezet. Hij dacht met ons mee en straalde rust uit. Alles verliep heel netjes. Hij gaf ook deskundige adviezen en regelde ook dat alles vlotjes zou verlopen. Alles werd zoals afgesproken geregeld. Ook wil ik de vakmannen bedanken, ze waren heel professioneel en zeer nauwkeurig, ze hebben prachtig werk verricht!!! Angora Keukens wil ik zeker aanraden als je de beste, een vriendelijke en professionele service wenst. 10/10"
Witte keuken met houten werkblad
Vanaf
€6 000

Compacte basiskeuken

Semi greeploze MDF-keuken, echt gelakt met 6 apparaten (koelkast, oven, combimagnetron, dampkap, vaatwasser en inductiekookplaat). Ideaal voor kleine ruimtes en toch praktisch.

* Dit is een richtprijs en dient als voorbeeld. Een keuken wordt altijd samengesteld en daarom is er nog veel meer mogelijk.
Meer informatie
Zwarte strakke keuken met eiland
Vanaf
€11 000

Ruime, luxe keuken

Moderne keuken met koelkast, oven, combimagnetron, warmhoudlade, vaatwasser en inductieplaat met afzuiging ingebouwd. Ideaal voor gezinnen en mensen graag in de keuken staan.

* Dit is een richtprijs en dient als voorbeeld. Een keuken wordt altijd samengesteld en daarom is er nog veel meer mogelijk.
Meer informatie
Grote L-keuken met antslip lades en carrouselkast
Vanaf
€8 000

Grote L-keuken

Grote keuken met met 6 apparaten, speciale hoekkast met twee verdiepingen, veel lades en een apothekerskast. Ideaal voor gezinnen en mensen die van koken houden.

* Dit is een richtprijs en dient als voorbeeld. Een keuken wordt altijd samengesteld en daarom is er nog veel meer mogelijk.
Meer informatie