Keukenuitverkoop

Het weer in de winter is misschien wel wat minder. Maar bij Angora Keukens stellen we u niet teleur, zelfs in de winter zijn wij het zonnetje in huis… Wij bieden namelijk heel de winter lang geweldige keuken deals aan! Nieuwe keuken kopen? Nu is hét moment!

Keukenkorting tot 50%

Om de winter goed te starten bieden we de hele maand november kortingen tot wel 50% aan op de aankoop van uw nieuwe keuken!

Gratis services bij de aankoop van uw keuken

Én dat is nog niet alles, want we bieden ook nog extra gratis diensten aan ter waarde van €1.2500.

  • Een gratis 3D tekening van uw toekomstige keuken
  • We komen gratis bij u opmeten, wanneer het u past
  • Vakkundige plaatsing en installatie, daar kunt u zeker van zijn

Standaard keuken kopen?

Bij Angora hebben we tal van prachtige standaard keukens in elke stijl. Een moderne keuken of liever een landelijk keuken? Neem een kijkje tussen onze realisaties of bekijk onze toonzaal keukens en laat ons weten welke het best bij u past!

 Nieuwe keuken op maat nodig?

Een keuken die volledig binnen uw huisstijl past? Dan is een keuken op maat een optie om te overwegen. U kunt deze zelf ontwerpen, van kleur tot keukenapparatuur. Natuurlijk helpen wij u maar al te graag bij het verwezenlijken van uw ideale keuken.

Keuken kopen voor elk budget

Een keuken hoeft niet altijd stukken van mensen te kosten. Wij snappen dat u ook graag op vakantie gaat en de kinderen graag een keer verwend. Daarom voorzien wij keukens voor ieder budget. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken van uw huis en echte thuis!

Droomt u van een nieuwe keuken?

Droomt u al een tijdje van een nieuwe keuken? Nu is het moment om van die droom werkelijkheid te maken. Wacht niet langer en profiteer van deze fikse keukenaanbieding met kortingen tot wel 50% op uw droomkeuken. Vul snel dit formulier in. En geniet deze winter van een lekker tasje koffie in uw nieuwe droomkeuken.