Grote witte keuken met Amerikaanse koelkast

Moderne keuken

Met zijn strakke lijnen, minimalistische uitstraling en handige functies, biedt deze keukenstijl niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook veel praktische voordelen.
Een ruime keuken met een kookeiland is een droom voor veel kookliefhebbers. Een kookeiland biedt niet alleen extra werkruimte, maar het is ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Deze keuken heeft witte kasten met voldoende ruimte voor een Amerikaanse koelkast. Het keukeneiland is de ster van de keuken. Niet alleen ziet het er prachtig uit, het biedt ook nog eens veel opbergruimte. Dit is perfect voor het opbergen van je potten en pannen, keukengerei en andere benodigdheden. De plafondunit met afzuigdampkap is een onmisbaar element in een keuken. De zwarte details, zoals de kraan en spoelbak, voegen een mooi contrast toe aan de witte kasten en het houten keukenblad. Hierdoor krijgt de keuken een chique uitstraling.
Het houten keukenblad voegt warmte toe aan de keuken en zorgt ervoor dat de keuken niet te steriel en kil oogt. De prijs van deze keuken met deze opties variërt van €10 000 tot €14 000.