Over ons

Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche, weten we precies wat er nodig is om jouw keuken, ramen, deuren en interieur op elkaar te laten afstemmen in de stijl van jouw huis. Van keukens tot veranda’s en van ramen en deuren tot interieur op maat.

Onze missie is om voor elk huishouden een keuken te vinden met de beste prijzen. We weten dat een verbouwing of nieuwbouw duur is en daarom kan je bij ons rekenen op de beste prijzen. Daarom hebben we regelmatig acties, staan onze showroomkeukens vaak te koop en doen we twee keer per jaar mee met de solden. Ook zijn de startprijzen laag, al vanaf €3 000 vind je bij ons een keuken. Alle keukens zijn geproduceerd in Duitsland en dus van hoge kwaliteit. Dankzij onze kleinschaligheid kunnen we snel handelen en zijn we flexibel. Dat maakt ons onderscheidend.

Israfil Özden

Angora Keukens Heusden-Zolder

Met meer dan 30 jaar ervaring weet Israfil precies hoe onze branche in elkaar steekt. Hij heeft al heel veel mensen mogen blij maken met het samenstellen van hun droomkeuken vanuit zijn filiaal in Heusden-Zolder.

Berkan Özden

Angora Keukens Maasmechelen

In onze showroom in Maasmechelen vind je Berkan. Hij is de oprichter van Angora Keukens. Hij krijgt veel energie van de mensen die hun droomkeuken die perfect bij hun huis past. Zijn zoontje Alper is regelmatig in de showroom te vinden!

Batuhan Özden

Wanneer jouw keuken klaar is voor levering, komt Batuhan bij je langs voor een vakkundige plaatsing en installatie. “De verwondering van mensen wanneer ze hun keuken volledig geplaatst zien, vind ik altijd geweldig”.

Neem een kijkje in onze showroom in Maasmechelen!

Vlak aan de Nederlandse grens. Spring eens binnen in onze toonzaal en kom showroomkeukens bekijken, materialen voelen en ontdekken welke kleuren en apparaten er mogelijk zijn voor jouw droomkeuken.

Wat onze klanten zeggen

Wat onze klanten zeggen