Interieur op maat

Elk huis is uniek. Op maat gemaakte producten en op zijn altijd beter afgewerkt dan een standaard oplossing. Dat is natuurlijk ook zo bij keukens. Van inloopkasten tot tv-meubels en alles daartussenin, onze vakmannen staan voor je klaar. We werken met kwalitatieve materialen en onze producten zijn gebouwd om lang mee te gaan. Of je nu op zoek bent naar een praktische opbergoplossing of een mooi bureau, wij helpen je. Ook voor een klein budget zijn er veel mogelijkheden.

"*" indicates required fields

Op zoek naar maatwerk interieur? Laat je gegevens achter!

Jouw naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Optimaal gebruik maken van de ruimte

Onze keukens zijn volledig maatwerk. Daarom kunnen we met onze ervaring ook perfect maatwerk interieur realiseren. Wij geloven niet in hoge startprijzen en bieden daarom betaalbare oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap. Of je nu op zoek bent naar een kleine aanpassing of een volledige transformatie, bij Angora Keukens bent je zeker aan het juiste adres. Voor elk budget is er een oplossing. Bekijk hier een aantal realisaties van maatwerk projecten die we mochten uitvoeren.

Realisaties bekijken

Vanaf
€349

Maatwerkkast

Een ideale maatwerk kast passend bij de ruimte. Naar voorkeur leggers of stangen. In overleg stellen we een volledige kast samen en we plaatsen hem perfect op maat.

* Dit is de prijs voor een kast van 78 x 175 (als voorbeeld). Elke kast is anders. Afhankelijk van materialen, afmetingen, opties en levering wordt een prijs gevormd.
Richtprijs opvragen
Vanaf
€3 000

Maatwerk bureau

Perfect op maat gemaakt bureau met veel lades en kastruimte. Geen last meer van ruimteverlies! Werk elke dag productief aan je eigen bureau in jouw stijl.

* Dit is een richtprijs en dient als vanaf prijs. Stel je eigen bureau samen op basis van materiaal, afmetingen en opties.
Gratis offerte
Vanaf
€100

Overig maatwerk

Wij plaatsen ook veranda’s, rolpoorten en rolluiken. Heb je een vraag over iets dat op maat gemaakt moet worden? Neem contact op!

* Een rolluik per stuk is er al vanaf €100. Prijzen worden opgesteld op basis van afmetingen, materiaal, opties en levering.
Geld besparen

Bespaar geld tijdens de verbouwing

Renoveren of bouwen kan kostelijk zijn. Kom een koffietje drinken en ontdek wat er mogelijk is voor jouw budget. Je ontvangt direct een gratis offerte. Plan gemakkelijk een bezoek in en voorkom dat je voor een gesloten deur staat wanneer we even op verplaatsing zijn.

Realisaties

Meer realisaties bekijken