Keukenaanbiedingen

Nog heel de maand oktober kunt u genieten van kortingen tot 30% op uw nieuwe keuken!

Nieuwe keuken

Bij Angora Keukens zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van keukens die perfect bij uw woning passen. Binnen ons assortiment vindt u keukens in alle stijlen. Van strakke moderne keukens tot prachtige landelijke keukens en alles ertussen. Neem zeker eens een kijkje tussen onze realisaties.

Keuken op maat

Een keuken die volledig naar uw wensen is en binnen uw huisstijl past? Wij maken keukens op maat van uw behoeften. U kunt deze zelf ontwerpen, van kleur tot keukenapparatuur. Wij zitten graag eens met u samen om uw droomkeuken te bespreken.

Budgetkeukens

De prijs van uw keuken kan verrassend veel variëren. Bij Angora Keukens zoeken wij samen met u de juiste oplossing om met een budgetvriendelijke prijs uw droomkeuken waar te maken. Zo hoeft u niet in te leveren op uw wensen!

In ons assortiment hebben we tal van standaardkeukens in alle stijlen: strak of opvallend, modern of landelijk, etc. Deze keukens zijn al volledig uitgerust en dus snel klaar om geplaatst te worden.

Andere diensten

Bij Angora Keukens verzorgen we heel uw huis. Naast het realiseren van prachtige droomkeukens, kunt u bij ons ook terecht voor interieur, ramen en deuren.

Heeft uw interieur een update nodig?

Het interieur in uw huis is iets dat dagelijks gebruikt wordt. Daarom zijn onze producten van hoge kwaliteit en gebouwd om lang mee te gaan. Angora gaat voor nauwkeurigheid. Onze vakmannen zorgen er daarom voor dat alles tot in detail is afgewerkt.

Onze experts komen u graag helpen met op maat gemaakte kasten, zoals een inloopkast op uw slaapkamer of een opbergkast. Of wat dacht u van het efficiënt gebruiken van de ruimte onder een trap? Natuurlijk is interieur meer dan alleen kasten. Daarom kunt u voor nog veel meer interieurwerken bij Angora terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden met onze interieurwerken? Bekijk onze realisaties.

Nieuwe ramen en/of deuren nodig?

Buitenschrijnwerk gaat om een duurzame investering. Vaak worden ramen en deuren eenmalig geplaatst en daarna voor lang niet meer vervangen. Ze zetten de toon voor de uitstraling van uw huis. Daarom biedt Angora ramen en deuren die uw hele leven meegaan.

U kunt kiezen uit een zeer breed assortiment. Alles is mogelijk, we hebben ramen en deuren in alle soorten en maten. Materialen als hout, pvc en aluminium zijn zeer populair. Hout straalt warmte uit, pvc kent veel isolerende kwaliteiten en aluminium geeft een strakke look.
U heeft de mogelijkheid om alle details precies naar uw hand te zetten. Natuurlijk biedt Angora ook standaard modellen waar u uit kunt kiezen. Bekijk alvast onze realisaties.

Keuken aanbieding

Deze maand kunt u nog profiteren van kortingen tot 30% bij de aankoop van een nieuwe keuken. Wees er dus nog snel bij en vul dit formulier in: https://angorakeukens.be/herfstkorting