Smeg keuken apparatuur

40% keukenkorting + gratis Smeg apparaat

We hebben een tijdelijke toffe actie! Alle keukens zijn nu tijdelijk aan 40% korting. Daarnaast mag je een gratis Smeg apparaat naar keuze uitkiezen bij aankoop van een keuken! We houden van Smeg en weten dat veel andere mensen ook fan zijn. Daarom belonen we onze klanten door een Smeg apparaat naar keuze cadeau te geven bij elke gekochte nieuwe keuken.

Wat kost een keuken?

Veel mensen vragen zich van te voren al af wat een keuken kost. Dit hangt natuurlijk af van uw wensen, zoals de materialen en apparaten. Houdt u meer van landelijk met hout of juist wat moderner met marmer? Alle stijlen zijn mogelijk en voor elk budget vind je bij ons een keuken. We streven er naar de scherpste prijzen te kunnen geven aan al onze klanten, welk budget je ook hebt. Er zijn dan ook geen hoge startprijzen, zoals sommige andere keukenbouwers wel hebben. Bij Angora Keukens is iedereen welkom!

Keuken bestellen

Wil je een keuken kopen en ben je op zoek naar een goedkope keuken? Dan kan je zeker een keuken bestellen in een van onze toonzalen. Spring eens binnen voor wat inspiratie en laten we eens een 3D-tekening maken. Dan weet je ook direct wat de prijs is van jouw toekomstige keuken, natuurlijk met 40% korting. Kies daarna gratis jouw Smeg apparaat uit!

Keuken plaatsen

Nadat de keuken is besteld en u uw Smeg apparaat heeft uitgekozen, gaan we de keuken gratis plaatsen en installeren.

Bekijk de herfstpromo via: https://angorakeukens.be/herfstpromo-2022