Goedkope keukens

De zomer zit er alweer bijna op, maar niet getreurd ook de herfst is een mooi seizoen. Prachtige herfstkleuren, het geritsel van vallende bladen … maar ook herfstkortingen op nieuwe keukens bij Angora!

Korting op uw nieuwe keuken

Profiteer tijdens de maanden september en oktober van 30% korting bij de aankoop van uw nieuwe keuken! Ook de opmeting, een 3D-tekening, vakkundige plaatsing en installatie (t.w.v. €1.250,00) zijn gedurende deze maanden volledig gratis!

Betaalbare keukens

Voor een prachtige keuken aan een goede prijs moet u bij Angora Keukens zijn. In ons assortiment hebben we tal van standaardkeukens in alle stijlen: strak of opvallend, modern of landelijk, etc. Deze keukens zijn al volledig uitgerust en dus snel klaar om geplaatst te worden. Natuurlijk kan aan elke Angora keuken een persoonlijke touch worden gegeven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze keukenrealisaties. Hier kunt u een kijkje nemen tussen de prachtige keukens die wij voor onze klanten mochten maken.

Keuken op maat laten maken

Een keuken die volledig naar uw wensen is en binnen uw huisstijl past? Wij maken keukens op maat van uw behoeften. U heeft misschien al een visie maar weet niet goed hoe u deze kan omzetten tot de realiteit? Het ontwerpen van uw eigen keuken is niet altijd even makkelijk, maar wij geven u maar al te graag advies om uw droomkeuken te realiseren. Nood aan nog wat inspiratie? Bekijk deze keukenontwerpen.

Keukenontwerp

Bij Angora Keukens zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van keukens die perfect bij uw woning passen. Maar als u al een visie heeft en zelf van start bent gegaan met het ontwerp, geven wij u graag de volgende tips mee. Bij het ontwerpen van een keuken is het belangrijk om hier rekening mee te houden, deze worden namelijk vaak vergeten:

  • Voorzie voldoende keukenkasten en plaats deze strategisch.
  • Plaats de kookzone direct naast de voorbereidingszone.
  • Plaats de voorbereidingszone rechts van de spoel- en afvalzone, zo kunt u makkelijk opruimen na de voorbereiding.
  • Kies een kleur die de ruimte flatteert. Heeft u een kleine keuken? Ga dan voor een lichte kleur. In een grote keuken kan een donkere of felle kleur een extra touch geven.
  • Stel de hoogte van de keukenkasten af op de persoon die het meeste in de keuken zal staan.
  • Vergeet niet om voldoende stopcontacten te voorzien.

Neem zeker contact met ons op bij vragen of als u ergens tegenaan loopt, onze experts helpen u graag verder.

Geniet nu van onze keukenaanbieding

Profiteer nu deze herfst keukenkorting en verwen uzelf en uw gezin met de keuken van uw dromen met 30% korting.

Vul snel dit formulier in https://angorakeukens.be/herfstkorting/