Keuken met gratis apparatuur

Goedkoop keukenapparatuur kopen? Deze maand geven wij een gratis vaatwasser bij de aankoop van uw droomkeuken. Een gloednieuwe vaatwasser ter waarde van €499,00.

Nieuwe keuken

Een keuken maakt van uw huis een echte thuis. Het is de plek die u het vaakst bezoekt per dag. Bij Angora Keukens is er voor ieder wat wils. Van een budgetvriendelijke knusse keuken tot een stijlvolle keuken volledig op maat. Én die gratis vaatwasser niet te vergeten…

Budgetkeuken kopen

Een prachtige keuken, maar dan voor minder? Het is mogelijk! De prijs van uw keuken kan verrassend veel variëren. Bij Angora Keukens zoeken wij samen met u de juiste oplossing om met een budgetvriendelijke prijs uw droomkeuken waar te maken. Zo hoeft u niet in te leveren op uw wensen!

Keuken op maat

Ontwerp zelf een keuken volledig op maat, helemaal compatibel met uw noden en behoeften. Van kleur tot keukenapparatuur, het kan allemaal bij Angora Keukens. Wij zitten graag eens met u samen om uw droomkeuken te bespreken.

Keuken aanbieding: keukenapperatuur

Nu is het moment om van uw droom werkelijkheid te maken! Zit u er al een tijdje aan te denken om een nieuwe keuken te kopen? Wilt u goedkoop keukenapparatuur kopen? Koop nu die keuken waar u al zo lang van droomt en geniet van onze aanbieding. Gedurende de maand mei ontvangt u een gratis vaatwasser bij de realisatie van uw keuken

Gratis diensten

Wist u trouwens al van onze gratis diensten? Gratis 3D-tekening, opmeting en vakkundige plaatsing & installatie ter waarde van €1.250,00. We maken een volledige 3D-tekening, zodat u alvast kunt zien hoe uw keuken eruit gaat zien.

Actie voorwaarden

* De algemene voorwaarden zijn van toepassing.
* Het gaat om een vaatwasser t.w.v. €499,00.
* Deze actie is alleen geldig voor aankopen van een volledige   keuken gedaan tussen 1 mei 2021 tot 31 mei 2021.
* De actie is alleen geldig bij het aankopen van een volledige keuken.
* U kunt van deze actie genieten nadat u de offerte hebt goedgekeurd.
* Zolang de voorraad strekt, op = op.
* Angora Keukens behoudt zich het recht de actie te wijzigen of eventueel
(vroegtijdig) te stoppen.
* Wanneer u vragen heeft over deze promotie, kunt u contact met ons opnemen via
het contactformulier op onze website.

Interesse in een nieuwe keuken met gratis vaatwasser?

Vul dit formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk!
Wees er snel bij, want op = op. We hebben slechts enkele vaatwassers die we weg kunnen geven!