Keukenkorting

Het is december, de feestdagen staan eindelijk voor de deur en ook wij bij Angora Keukens spelen af en toe eens graag kerstman. Om ons enthousiasme met u te delen geven wij kortingen tot wel 60% bij de aankoop van uw nieuwe keuken tijdens onze wintersolden.

 

Nieuwe keuken voor Kerstmis?

Een keuken past misschien niet onder de kerstboom, maar deze actie kunt u niet laten schieten.

We hebben weer geweldige solden bij Angora Keukens. Uw nieuwe droomkeuken met kortingen tot wel 60%. Dat is nog niet alles… Een gratis 3D-tekening, plaatsing en installatie ter waarde van €1.250 komt hier ook nog eens voor niks bij.

Maak uw kerstdromen waar en wacht niet langer met de aankoop van de droomkeuken van u en uw gezin. Deze actie blijft nog de hele maand december geldig.

 

Standaard keuken nodig?

In ons assortiment hebben we tal van standaardkeukens in alle stijlen. Houdt u van strak of liever iets opvallends, modern of toch eerder landelijk? Onze standaard keukens zijn al volledig uitgerust en dus snel klaar om geplaatst te worden. Bekijk zeker ook onze realisaties.

 

Budget keuken nodig?

De prijs van uw keuken kan verrassend veel variëren. Bij Angora Keukens zoeken wij samen met u naar de juiste oplossing om met een budgetvriendelijke prijs uw droomkeuken waar te maken. Zo hoeft u niet in te leveren op uw wensen!

 

Keukens volledig op maat

Een keuken die volledig naar uw wensen is en binnen uw huisstijl past? Wij maken keukens op maat van uw behoeften. U kunt deze zelf ontwerpen, van kleur tot keukenapparatuur. Wij zitten graag eens met u samen om uw droomkeuken te bespreken. Heeft u wat inspiratie nodig? Neem gerust een kijkje tussen onze realisaties.

 

Verwen jezelf met een gloednieuwe keuken

Het weer wordt kouder en het is vroeg donker. Dit is dus het ideale moment om die magische avonden samen met het gezin knus in de keuken te vieren. Wacht dus niet langer en profiteer nu van deze korting. Vul snel dit formulier in https://angorakeukens.be/wintersolden/