Keukenacties

Het is weer lente en dat zorgt bij Angora keukens ervoor dat zelfs de keuken kortingen in bloei staan. Want wij hebben weer een schitterende aanbieding voor jullie!

Geniet de gehele maanden maart en april van een keukenkorting tot wel 50%. Ja u leest het goed… de helft van uw keuken is gratis!

 

Korting op uw nieuwe keuken

Bent u nog steeds opzoek naar uw droomkeuken? Wacht niet langer, grijp uw kans en geniet van deze tijdelijke actie. Start de lente met een lach in uw gloednieuwe Angora keuken. We geven je gedurende maart en april een halve keuken gratis, zo hoeft u niet in te leveren op uw droomkeuken!

 

Keuken aanbiedingen

Maak naast deze keukenactie ook nog eens gebruik van onze gratis diensten!

  • Opmeting van uw keuken
  • 3D-tekening van uw droomkeuken
  • Plaatsing van uw nieuwe keuken

Vul het formulier in en loop deze tijdelijke deal niet mis! Wees er snel bij: https://angorakeukens.be/halve-keuken-gratis

Keuken ervaring

Onze 20 jaar lange ervaring in keukens en interieurwerken zorgt voor expertise op maat. Hierdoor kunt u steeds rekenen op een vakkundige installatie en plaatsing.

Onze keukens

Staat uw droomkeuken al tot in het kleinste detail vast of is er juist nog massa’s ruimte tot verandering? Neem in beide gevallen zeker eens een kijkje bij onze realisaties voor de nodige inspiratie en bevestiging.

Keuken volledig op maat of liever budgetkeuken?

Nood aan een keuken volledig op maat, precies in de stijl die jij verkiest? Of toch liever een budgetkeuken die jouw noden perfect beantwoordt. Bij ons kan ieder terecht! Geniet steeds van de beste prijs-kwaliteit verhouding voor elk budget. Kom zeker ook eens langs in onze showroom en ervaar uit eerste hand het vakmanschap van een Angora keuken.

 

Gebruik maken van deze keuken korting?

Vul dit formulier in en geniet van een korting tot 50% op je nieuwe keuken!
https://angorakeukens.be/halve-keuken-gratis