Maak hier direct een afspraak bij ons in de showroom in Maasmechelen!

Bedankt voor het invullen van een formulier op onze website. We helpen je graag in je zoektocht naar een nieuwe keuken. Heb je nog geen afspraak vastgelegd of heb je niet direct een agenda bij de hand? Dat is geen probleem, we maken dan telefonisch een afspraak. We bellen je snel!

0489 77 77 70 | afspraken@angorakeukens.be

Veelgestelde vragen

We hebben al veel klanten mogen blij maken met een keuken, ook in het westen van ons land en in Nederland. U kan rekenen op een gratis plaatsing en installatie van de keuken. Moest je niet in de buurt zijn van Maasmechelen, dan kunnen we altijd eens (video)bellen en praten over jouw keuken. We sturen graag een ontwerp door, zodat je al een goede indicatie krijgt van de mogelijkheden.

Toch raden we je altijd aan om eens fysiek keukens te komen bekijken. De keuken is toch een belangrijk deel in huis en we stemmen hem graag af op jouw wensen. Je kan in onze showroom naast showroomkeukens de materialen eens voelen en apparatuur bekijken. Met een gebakje en koffietje praten we graag eens over jouw keukenstijl en budget.

PS: Limburg is ontzettend mooi: ontdek de prachtige natuurgebieden van bijvoorbeeld Maasmechelen/Genk/Lummen, de mijnstreken of ontspan bij een van de geweldige wellness centra. Moest je dus behoefte hebben aan een weekendje Limburg, dan kan je dit zeker eens combineren met een bezoek aan onze showroom.

Bij Angora Keukens kun je terecht voor keukens van alle budgetten. Omdat we werken met verschillende leveranciers voor materialen en apparatuur, is het mogelijk om perfect af te stemmen wat mogelijk is binnen je budget. We stellen samen de beste prijs-kwaliteit verhouding op.

Wist je dat we naast keukens ook gespecialiseerd zijn in:

-Interieur op maat (denk aan maatwerk kasten en meubilair)
-Ramen en deuren
-Badkamerrenovaties

Ga je (ver)bouwen? Neem dan zeker eens contact met ons op .

Bijna elke maand zijn er toffe acties bij Angora Keukens. Moest het nu niet helemaal uitkomen, dan kijken we graag samen met u naar een andere toffe aanbieding. We stemmen jouw wensen graag af op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Laat gerust je gegevens achter of neem direct contact met ons op om een bezoek in te plannen aan de showroom.